Wij brengen professioneel theater naar uw school!

Happily Ever Afgestudeerd is een korte muziektheatervoorstelling over jonge mensen, met vragen over wat ze na hun school en studie willen doen. Aankomend jaar tourt het JMC met deze voorstelling langs middelbare scholen in Nederland. De voorstelling moedigt leerlingen aan om uit te zoeken wat ze écht willen en stelt ze gerust over het feit dat ze niet de enigen zijn die het soms niet weten. Is dit iets voor uw school?

Jamie en Mel ontmoeten elkaar bij de bushalte. Ze zitten allebei in het tweede jaar van hun studie, maar Jamie is rationeel en prestatiegericht, terwijl Mel vrijgevochten en creatief is.  Als de bus niet komt opdagen en Jamie te laat komt voor zijn sollicitatiegesprek, raken ze aan de praat over dromen, geld en verwachtingen.

Tijdens het gesprek komen ze er beiden achter dat geld niet altijd gelukkig maakt, dat je carrièreplan misschien wel niet je echte droom is – en dat het een constante zoektocht is naar wat je eigenlijk wil.

Happily Ever Afgestudeerd is een korte voorstelling met herkenbare personages, vlotte teksten en prachtige muziek.

Deze unieke theaterervaring ook op uw school? Neem contact met ons op!

Duur: 45 minuten, inclusief educatief nagesprek van 15 minuten
Prijs: €800 voor een maximale groepsgrootte van 50 leerlingen

Wij bieden stapelkorting aan voor scholen die de voorstelling voor meerdere klassen willen boeken.

1 voorstelling: €800
2 voorstellingen: €1200
3 voorstellingen: €1500

PDF Brochure
Boek Ons

Geschreven door: Nikki van Rossum en Simon Daniel Brommer              
Spel: Nikki van Rossum en Simon Daniel Brommer*
Muziek: Yoel Beaucaire*

*De voorstelling wordt ook aangeboden met 4 acteurs en 3 muzikanten voor grotere groepen. De prijs en duur hiervoor verschillen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.