Wij willen dat iedereen zijn eigen weg volgt
en kiest voor wat hij écht wil doen.

We inspireren door dit zelf uit te dragen, door met het JMC te doen waar wij het beste in zijn en wat we écht willen. Door onze  ervaringen te delen en dit bespreekbaar te maken moedigen we anderen aan om ook hun weg te volgen. We werken samen met gepassioneerde makers die onze visie delen en bieden een podium voor iedereens unieke talent.

Want als iedereen doet waar hij het beste in is, bereiken we meer. En krijg je vernieuwende producten van de hoogste kwaliteit.

We vertellen verhalen in de vorm van live theater, muziek en film.
Bekijk hier wat we doen:
Producties

Simon Brommer

Oprichter & Acteur

Geboren op een warme maandag in juni 1991, ben ik momenteel 27 jaar oud en mijn naam is Simon. Na een leven vol verkleedpartijen, optredens, theaterprojecten, lessen, workshops en musicals werd ik in 2010 aangenomen aan de Frank Sanders Akademie, in dezelfde klas als Nikki. Na mijn stage in een musical en het behalen van mijn diploma, werd ik ZZP’er. In eerste instantie koos ik hiervoor omdat het simpelweg handiger was om na een theaterklus of commercial een factuur te kunnen sturen. De diepere laag van zelfstandige zijn, kickte pas later in. De vrijheid die het me gaf, en het idee dat ik zelf de creator was van alles wat ik zelf besloot te doen. Ik houd van werken met een regisseur en muzikaal leider, maar zelf schrijven en maken maakt me minstens zo gelukkig. Al ben ik van mening dat je in beide gevallen in staat bent om iets moois te creëren. Als zelfstandig maker heb je gewoon net iets meer in te brengen, waarmee ik niet wil zeggen dat ik eigenwijs ben, hoor!

Nikki van Rossum

Oprichter, Actrice & Schrijfster

Ik ben Nikki – 26 jaar en nu al twee jaar ZZP’er sinds mijn vier jaren aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Na mijn afstuderen – of eigenlijk al tijdens mijn laatste jaar – kwam ik erachter dat ik niet alleen wil spelen, zingen en dansen, maar vooral ook schrijven, maken en regisseren. Oké, sommigen noemen het overal een vinger in de pap hebben, maar ik vind het gewoon zo fantastisch om zelf te maken!

Onze Makers

Timo Arling Decor & Kostuum
Dex Bakker Website & Vormgeving
Yoël Beaucaire Componist & Gitarist
Melle Berendse Acteur & Zanger
Indigo Burnett Film & Bewerking
Joeri Grooff Drums & Percussie
Ewout Heijbroek Lichtontwerp & Techniek
Isidor Ilic Film & Bewerking
Tessa Jongeleen Actrice & Zangeres